İstanbul Beyoğlu Refia Övüç Olgunlaşma Enstitüsü

WEB https://beyogluolgunlasma.meb.k12.tr
Adres : Şehit Muhtar Mahallesi İstiklal Caddesi No28 Beyoğlu/İSTANBUL
VİZYON : Her yerde ve her zaman sanatında ve mesleğinde başarılı , yaratıcı , üretken , uyumlu, girişken , yurtsever , sanatsever bireylerin yetiştirildiği ; Türkiyenin önde gelen ve alanında en başarılı okullar arasında olmak, Uluslararası düzeyde Türk Modasını ve Türk El Sanatlarının adını duyurmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin değişmez ilkeleri doğrultusunda ülkemizin geleceğine olumlu katkılarda bulunacak sorumluluk sahibi , sanatsal düşünceyi yaratıcılıkla bütünleştiren , tasarımlarını üretime dönüştürebilen yeteneğinin gücünü sanata yansıtan tasarımcı ve teknik eleman yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Gündüzlü
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : M2 Yenikapı Taksim Metrosu, Taksime giden otobüsler.
Yerleşim Yeri : Şehit Muhtar, İstiklal Cd. No: 28, 34435 Beyoğlu/İstanbul (Taksim Cami Girişi, Küçükparmakkapı sokağın karşısı)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 3.5 Km uzaklıkta, İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 1-İstanbul´da Bulunan Tarihi Camilerin Minber Örtüleri Tasarımı ve Üretimi 2-Mehmet Akif Ersoy-İstiklal Marşımızın 100.Yılı 3-İstanbul´da Tasavvufi Hayat 4-Hüsn-ü Nakş
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında ''Yetişkin Mültecilerin Girişimcilik Kapasitesinin Geliştirilmesi (YEGİKA)''Projesi
Diğer Hususlar : Hazırlanan Koleksiyonlarımız: 1-Orijinal Milli Giysiler Koleksiyonu, 2-40.Yıl Koleksiyonu, 3-50.Yıl Koleksiyonu, 4-60.Yıl Koleksiyonu, 5-Anadolu Giysileri Koleksiyonu, 6-Piri Reis Koleksiyonu, 7-Sultanların Mimarı, Mimarların Sultanı: Sinan Koleksiyonu